Presentació i interessos artístics

Som un grup de dos creatius, Santi Vilanova i Mireia Nogueras que explorem i treballem en el camp de l’escultura robòtica, amb finalitats artístiques.

Com a equip ens dediquem a la experimentació i sobretot a la investigació de noves formes per resoldre projectes de mecànica complexos i ambiciosos.

Treballem en el camp de l’instal.lació pública i les Arts escèniques amb propostes d’escultura interactiva.

En els nostres projectes robòtics, fem ús de les noves tecnologies per atendre totes les qüestions electròniques i de dades. Però sempre procurem una resolució exterior artesana i molt treballada. Sovint amb materials que han sigut sotmesos a un laboriós tractament per semblar ne d'altres.

Revestim els nostres projectes d'una estètica delicada, vella i fins i tot decadent. És així perquè molts dels nostres projectes estan inspirats ens espectacles tradicionals i antics com les titelles, els jocs de llums o els autòmates dels antics espectacles de varietats.

Teatre magnètic pretén fer renéixer l'oblidat esperit del vodevils on un espectador innocent i curós es deixava seduir per la màgia de l'espectacle.

Avui en dia sembla que aquesta esperit càndid i innocent no impera en la majoria despertadors que, molt informats dels nous avenços tecnològics, només gaudeixen desemmascarant la màgia de l'espectacle per saber-ne el truc.

Ara, els jocs de mans i les llanternes màgiques s'han substituït per computadores i videoporjectors. Però les ganes de sorprendre i sorprendre’ns amb la màgia de l'automatisme son els nostres màxims interessos.

Teatre Magnètic pretenem encisar a l'espectador a través de la interacció amb els nostres projectes.

2 comentarios:

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.